Teknoloji

Samsung Gear Fit 2 Pro resmiyet kazandı

samsung gear fit 2 pro
Görsel: GSMArena

Samsung bugün büyük bir merakla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy Note 8’i tanıtıyor. Ancak şirketin bu telefonla birlikte bir de giyilebilir ürün tanıtması bekleniyordu. Beklenti doğru çıktı ve Gear Fit 2 Pro da bugün tanıtılıyor.

Samsung, Türkiye saatiyle 18.00’de düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinin birkaç saat öncesinde Gear Fit 2 Pro’ya ait olan resmi ürün sayfasını yayına aldı. Böylelikle cihazla ilgili her şey de açığa çıkmış oldu.

Samsung Gear Fit 2 Pro’da 1.5 inç, 216 x 432 piksel kavisli Super AMOLED ekran bulunuyor. Dahili GPS, 200 mAh kapasiteli pil, 4 GB dahili hafıza da diğer başlıca özellikler arasında yer alıyor. Akıllı saatte Samsung’un Tizen OS işletim sistemi çalışıyor.

Samsung Gear Fit 2 Pro, 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olmasıyla da dikkat çekiyor.

Gear Fit2 Pro, siz egzersiz yaparken, aktivitenin türünü otomatik olarak anlıyor ve buna göre kayıt işlemlerini gerçekleştiriyor. Yani sizin koştuğunuzu, bisiklet bindiğinizi ya da tenis oynadığınızı anlayabiliyor.

Samsung Gear Fit 2 Pro’nun resmi fiyatı ve piyasaya ne zaman piyasaya çıkacağı henüz netlik kazanmadı. Bu bilgiler de Galaxy Note 8 etkinliği sırasında kesinleşebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER