Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 5, yazın yeni yüzü olmaya hazırlanıyor

galaxy z fold 4 galaxy z fold 5

Samsung, yılın en heyecan verici teknoloji etkinliklerinden biri olan ve yeni akıllı telefonlar, aksesuarlar gibi ürünlerini tanıttığı Unpacked etkinliğini bu yıl temmuz ayı sonunda gerçekleştireceğini duyurdu. İlk kez Güney Kore’nin başkenti Seul’da düzenlenecek olan bu etkinlik, geçmiş yaz Unpacked etkinliklerinin aksine, 2023 yılında tamamen katlanabilir telefonlar üzerine odaklanacak.

Samsung’un mobil deneyim işlerinin başındaki isim TM Roh, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Katlanabilir telefon kategorisi, Samsung’un sınırları zorlayarak mobil deneyimlerin geleceğini yeniden şekillendirme felsefesini temsil ediyor. Unpacked’ı Seul’da düzenlemek, hem inovasyon ve kültürün yükselen merkezi olan bir şehirde gerçekleşecek olması hem de katlanabilir kategorisi açısından büyük bir önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Bu sene Unpacked’ın 26 Temmuz’da gerçekleşeceği yönünde dedikodular dolaşıyor. Samsung ise, katlanabilir telefonlara odaklanan Unpacked gösterilerinin, her etkinliğin belirlenen temasıyla “yakından uyumlu” olan farklı şehirlerde düzenleneceğini belirtiyor.

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5, temmuz Sürprizi Olabilir

Geçen yıl ağustos ayında düzenlenen etkinlikte Samsung, Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4‘ü tanıtmıştı. Bu nedenle, bu yılki Unpacked etkinliğinde bu iki telefonun yeni sürümlerini görmeyi bekliyoruz. Z Flip 5’in daha büyük bir dış ekranla geleceği söylentiler arasında, Z Fold 5’in ise katlandığında çok daha ince bir tasarıma sahip olacağı konuşuluyor. Katlanabilir telefonların sıcak bir yazı bizi bekliyor!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER