Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 7 serisinde Ultra modele yer verebilir

samsung galaxy watch 7

Samsung çok uzun süredir akıllı saat pazarında ve Galaxy Watch serisi altında en iyi seçeneklerden bazılarını sunmaya devam ediyor. Galaxy Watch 6 serisinin yerini alacak Galaxy Watch 7 hakkındaki sızıntılar uzun süredir devam ediyor. Yeni bir sızıntı, şirketin seriyi çeşitlendirmeyi hedeflediğini gösteriyor. İddiaya göre, Samsung Galaxy Watch 7 serisine Ultra modeli eklemeye hazırlanıyor.

Bu iddiayı ünlü duyumcu Evan Blass dile getirdi. Blass, Samsung’un önümüzdeki yaz çıkarmayı planladığı ürünlerin listesini paylaştı. Söz konusu listeye göre, Güney Koreli şirket şu ürünler üstünde çalışıyor:

  • Galaxy Book 4 Edge ve Book 4 Edge Pro
  • Galaxy Buds 3 ve Galaxy Buds 3 Pro
  • Galaxy Ring
  • Galaxy Watch FE
  • Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch 7 Ultra
  • Galaxy Z Fold 6 (Q6) ve Galaxy Z Flip 6 (B6)

Diğer ürünlerin varlığını tahmin etmek kolay olduğu için listedeki en dikkat çekici cihazlar olarak Galaxy Watch FE ve Watch 7 Ultra ön plana çıkıyor.

Galaxy Watch FE, SM-R861 model numarasıyla geçtiğimiz günlerde ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) veri tabanında boy gösterdi. Galaxy Watch 4’ün SM-R860 model numarasına sahip olması, Samsung’un en popüler akıllı saatlerinden birini tekrar piyasaya süreceğinin sinyalini veriyor. Daha önceki sızıntılarda akıllı saatin Galaxy Watch 4 (2024) adıyla resmiyet kazanabileceği belirtilmişti.

Samsung Galaxy Watch 7 Ultra ile Apple Watch Ultra’ya yanıt verebilir

Galaxy Watch 7 Ultra, Samsung’un Galaxy Watch 7 serisinin en üst versiyonuna vereceği isim olabilir. Geçmişte Samsung, birinci sınıf tüketiciyi hedeflemek için akıllı saatlerinin Classic ve Pro çeşitlerini piyasaya sürmüştü. “Ultra” ismine geçiş, ürünü Apple Watch Ultra rakibi olarak hizalamak açısından mantıklı gibi görünüyor. Ürüne hangi yükseltmelerin geleceği ve bunların Classic/Pro’dan Ultra’ya yeniden markalaşmayı haklı çıkarıp çıkarmayacağını veya bunun sadece bazı pazarlama noktaları adına mı yapıldığını henüz bilinmiyor. Samsung’un kare ekranlı yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığı söyleniyor, bu nedenle hayranların sabırsızlıkla bekleyeceği daha fazlası olabilir.

B

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER