Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S4 sızıntısı S Pen ve opsiyonel klavyeyi gösteriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy tab s42017’nin en iyi Android tabletlerinden biri olarak tanımlanan Samsung Galaxy Tab S3’ün halefi de yakında gözler önüne çıkacak. Samsung Galaxy Tab S4 adını taşımasına kesin gözüyle bakılan tablete dair sızıntılara da neredeyse düzenli olarak yenileri ekleniyor. Son sızıntıda tabletin S Pen kalemini ve opsiyonel olarak sunulacak klavyeli kılıfını görmek de mümkün oluyor.

Sızıntıyı paylaşan ismin ünlü duyumcu Evan Blass olması, sızıntının güvenilirliğini artırıyor. Tablete eşlik eden S Pen’in Galaxy Tab S3 ile birlikte gelen S Pen’den biraz farklı göründüğü ise ilk bakışta göze çarpıyor. S Pen’in fonksiyonlarının geliştirilmiş olması muhtemel görünse de, henüz ortada bu yargıyı destekleyecek türden bir ipucu bulunmuyor.

Galaxy Tab S4’te 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü bir ekranın olması bekleniyor. Telefonun kalbindeki Qualcomm Snapdragon 835 yongaya 4 GB RAM’in eşlik etmesi öngörülüyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 7300 mAh kapasiteli pilin sağlayacağı konuşuluyor.

Samsung Galaxy Tab S4 tanıtımı konusunda oklar ağustos ayının sonunda Berlin’de gerçekleştirilecek IFA 2018’i işaret ediyor. Burada Galaxy Tab S4’e Galaxy Watch akıllı saatin de eşlik edebileceği belirtiliyor. Ancak Samsung’un bir sürpriz yaparak yeni tabletini 9 Ağustos’ta Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtılması da ihtimaller dahilinde yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER