Teknoloji

Samsung uygun fiyatlı yeni bir tablet çıkarmaya hazırlanıyor

samsung galaxy tab m62

Samsung, Hindistan’ın Noida şehrinde bulunan fabrikasında Galaxy Tab M62 adını taşıyan bir tabletin üretimine başladı. Gelen haberlere göre, bu tablet uygun fiyatlı bir seçenek olarak Samsung’un katalogunda yerini alacak.

Tabletin kasasına ait olduğu söylenen fotoğraflar da internete sızdı. Bu fotoğraflarda iki kamera için geniş bir alanın ayrıldığı görülüyor. Buna ek olarak, pil için ayrılan alanın büyüklüğü de ayrıca dikkat çekiyor.

İddialara göre, bu tablette en az 6 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı bulunacak. Exynos işlemci ve LTE desteği de konuşulan özellikler arasında yer alıyor. Yine de, bunların doğrulanan özellikler olmadığın hatırlatmakta fayda var.

Samsung Galaxy Tab M62 ile birlikte Galaxy Tab M serisini de hayata geçirmiş olacak. Galaxy Tab A serisine kıyasla daha uygun fiyatlı olması beklenen M62’nin hangi ülkelerde satılacağı da şu an için bilinmiyor. Ancak küresel koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitimin dünya genelinde yaygın olduğu bir ortamda, uygun fiyatlı bir tablet çıkarmak mantıklı bir hamle gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER