Teknoloji

Samsung’dan 8 inç’lik dayanıklı tablet: Galaxy Tab Active

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-galaxy-tab-active-1

Samsung’un IFA 2014 kapsamında tanıttığı ürünler Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge, Gear S ve Gear VR ile sınırlı kalmadı. Tanıtımlarına bugün de devam eden Güney Koreli şirket, 8 ibç’lik dayanıklı Android tableti Galaxy Tab Active’i duyurdu. Yeni tabletiyle kurumsal kullanıcıları yakalamayı hedefleyen Samsung, zorlu koşullarla haşır neşir olan bireysel kullanıcıları da hedef kitlesine dahil oluyor. Kurumsal kullanım motivasyonu ön planda olduğu için Samsung Galaxy Tab Active, Samsung Knox güvenlik programıyla birlikte geliyor.

samsung-galaxy-tab-active-2

Samsung Galaxy Tab Active’in çıkarılabilir 4450 mAh kapasiteli pili 10 saatlik bir kullanım ömrü vadediyor. Ağrı işlere uygun bir arayüze sahip olan Galaxy Tab Active, S Pen’in daha dayanıklı versiyonu olarak tanımlanabilecek C Pen isimli özel bir kalemle birlikte geliyor. Tabletin dört çekirdekli 1.2 GHz işlemcisine 1,5 GB LPDDR3 RAM eşlik ediyor. Samsung Galaxy Tab Active’de 8 inç’lik WXGA LCD ekran bulunuyor.

samsung-galaxy-tab-active-3

Koruyucu kaplaması sayesinde Samsung Galaxy Tab Active 1.2 metreye kadar olan mesafeden düşmelere dayanabiliyor. Özel koruyucu kılıf ise Samsung Galaxy Tab Active’i biraz daha dayanıklı kılıyor. Görüntü kaydetmekten çok kurumsal kullanım amaçlarına odaklanan 3.1 megapiksel arka kamerayı 1.2 megapiksel ön kamera tamamlıyor. 16 GB’lık dahili depolama alanının üzerine ise microSD kart desteği sayesinde 64 GB daha eklenebiliyor. Samsung Galaxy Tab Active’in fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

samsung-galaxy-tab-active-4

İLGİLİ HABERLER