Teknoloji

Samsung Galaxy S9 kılıfları beklenen telefonlar hakkında ipuçları veriyor – Video

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9’un çıkışına haftalar kala, dedikodu değirmeninin çarkları da daha hızlı biçimde dönmeye başladı. Telefonlarla ilgili sızıntılar arasına, MobileFun adlı telefon ve aksesuar satıcısının elde etmeyi başardığı S9 Clear View kılıflar bulunuyor.

Kılıfların özellikleri telefonların özellikleri kadar ilgi çekici olmayabilir, ancak MobileFun‘ın gerçekleştirdiği ve yayınladığı iki farklı sunum, yakında çıkacak telefonların selefleri Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8+ ile hemen hemen aynı boyutlara sahip olacağını gösteriyor.

Anlayacağınız, daha önce bir Galaxy S8 veya Galaxy S8+’a sahip olup, yeni telefonlara geçiş yapmayı düşünenler, yeni telefonlarını da eski kılıflarla kullanabilecekler. Ne var ki, videolardan görülüyor ki, S9 modellerinin köşeleri seleflerine göre daha az kavisli olacak. Daha önce sızan teknik özelliklerden bildiğimiz kadarıyla pil boyutları ise geçen yılın modellerininkiyle aynı seviyede olacak.

Yayınlanan yeni videolar, Galaxy S9 ve Galaxy S9+’ın parmak izi okuyucusunun yine arkada olacağını doğruluyor. Ancak bu bileşenler S8 ve S8+’ta olduğu gibi kameranın yanına değil, altına yerleştirilecek. Bu arada, daha büyük boyutlu Galaxy S9 Plus’ın arkasında çift kamera bulunacak.

Son olarak, kılıf görüntüleri yakında çıkacak olan telefonlara yeni bir mor veya menekşe renk seçeneğinin ekleneceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+, 25 Şubat’ta düzenlenecek Samsung Unpacked 2018 etkinliğiyle duyurulacak.

İLGİLİ HABERLER