Teknoloji

Samsung Galaxy S6 edge Paris’teki terör saldırılarında hayat kurtardı

samsung-galaxy-s6-edge-paris-141115

Yapılan son açıklamalara göre, 13 Kasım akşamı Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşen terör saldırılarında 127 kişi hayatını kaybetti. Eğer Samsung Galaxy S6 edge olmasaydı, bu rakam 128 olabilirdi. Fransa ve Almanya arasındaki hazırlık maçının oynandığı ve aralarında Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın da bulunduğu 80 bin kişinin bulunduğu Stade de France da saldırı noktalarından biri olmuştu.

Teröristler stadyumun dışında bomba patlatıp etrafa ateş açtığı sırasında etrafta dolaşan Sylvester isimli Fransız vatandaşı da, bomba parçalarının isabet ettiği insanlar arasında yer alıyor. Normal koşullar altında bu bomba parçasının bu kişinin hayatına son vermesi bir hayli muhtemel olsa da, parça şans eseri Sylvester’in Samsung Galaxy S6 edge akıllı telefonunun üstüne gelmiş.

Telefon oldukça ciddi hasar görse de, hayatı kurtulan Sylvester’in bu durumu pek umursamayacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Telefonundaki hasarın yanı sıra karın bölgesinde de küçük bir yarası bulunan Sylvester, kara gecenin şanslı isimleri arasında yer alıyor. Samsung Galaxy S6 edge’in de ince kasasına rağmen oldukça dayanıklı olduğu, bu talihsiz olay sayesinde daha iyi anlaşılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER