Manşetler

Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra ve Galaxy Z Flip Ön İnceleme – Video

samsung galaxy s20

Samsung Galaxy S20 serisi ve katlanabilir ekranlı Galaxy Z Flip, Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde resmen gözler önüne çıktı. Samsung, bu etkinlikle eş zamanlı olarak İstanbul’da da bir tanıtım etkinliği gerçekleştirdi.

Bu etkinliğe katılan Teknoblog Genel Yayın Yönetmeni Sabri Küstür, Galaxy S20 serisini ve Galaxy Z Flip’e ilk bakışı canlı yayında attı. Sabri Küstür’ün YouTube’da yaptığı canlı ön inceleme yayınını yukarıda izleyebilirsiniz.

Galaxy S20 Ultra, S20 serisinin amiral gemisi modeli olarak ön plana çıkıyor. Akıllı telefonun en çarpıcı yönü ise ana kamera görevini üstlenen 108 megapiksel çözünürlüklü sensör. Samsung, S20 Ultra’nın yakınlaştırma yeteneklerine de özellikle vurgu yapmayı ihmal etmiyor. S20 serisinin tüm üyeleri, 8K çözünürlüklü video kaydı gerçekleştirebiliyor.

Samsung’un ikinci katlanabilir telefonu olan Galaxy Z Flip ise şirketin ilk denemesi Galaxy Fold’dan oldukça farklı bir yerde duruyor. Eski dönemin kapaklı telefonlarına benzeyen bir tasarıma sahip olan Galaxy Z Flip, 6.7 inç büyüklüğünde katlanabilir OLED ekran taşıyor. Samsung, katlanabilir ekranı plastik yerine Ultra İnce Cam ile koruyor.

Samsung Galaxy S20 serisi ve Galaxy Z Flip için ön sipariş dönemi şimdiden başlamış durumda. Galaxy S20 için 7799 TL, S20+ için 9299 TL, S20 Ultra içinse 11999 TL ödemek gerekiyor. Galaxy Z Flip’in fiyat etiketinde ise 13499 TL yazıyor. Hem S20 serisi hem de Galaxy Z Flip, mart ayının ilk günlerinde sahipleriyle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER