Teknoloji

Samsung Galaxy S20 serisi için temmuz güncellemesinin dağıtımı başladı

galaxy s20 plus kutu açılımı

Samsung Galaxy S20 sahipleri için aylık güvenlik güncellemesi yayınlanmaya başladı. Bu sefer Güney Koreli şirketin sunduğu bazı ek özellikler ve iyileştirmeler de bulunuyor. Güncelleme şu anda sadece tek bir ülkede yayınlandı, ancak ilerleyen günlerde başka ülkelere de geleceği tahmininde bulunmak yanlış olmayacaktır.

Öncelikle güncellemeyle birlikte beklenen Temmuz 2020 güvenlik güncellemesi sunuluyor. Değişiklik kaydına baktığımızda birtakım kamera iyileştirmelerinin olduğunu görüyoruz. Örneğin video sabitleme ve yakınlaştırma işlevleri daha iyi performans sağlayacak şekilde güncelleniyor ve iyileştirilmiş sonuçlar sunuyor.

Daha da önemlisi, Galaxy S20 sahiplerinin Bluetooth mikrofonlarından yararlanarak Sesli Kayıt uygulamasıyla bir şeyler kayıt etmesine imkan sağlayacak yeni bir seçenek ekleniyor. Ancak güncellemeyle birlikte sadece eklenenler değil, kaldırılanlar da bulunuyor.

SamMobile’ın belirttiğine göre Samsung; MirrorLink, Car Mode ve Find My Car gibi özelliklere sunduğu desteği kaldırmaya karar verdi. Güncellemenin büyüklüğü 400 MB civarında ve Samsung’un her ay sunduğu standart güvenlik güncellemelerine göre biraz daha yüksek boyutlara sahip. Ayrıca güncelleme şu an için sadece Güney Kore’de dağıtıma çıkmış durumda bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER