Teknoloji

Samsung Galaxy S20 Fan Edition ile ilgili yeni işaretler

Samsung galaxy s20 fan edition

Galaxy S20 Fan Edition modeliyle ilgili dedikodulara yenileri ekleniyor. Galaxy S20 modelinin daha düşük fiyatlı bir versiyonu olması beklenen bu modelle ilgili olarak popüler sızıntı kaynakları OnLeaks ve Pricebaba sızıntılara göre oluşturdukları taslak görüntüleri paylaştılar.

Galazy S20 FE (Fan Edition) 5G adıyla çıkarılması beklenen bu modelde kabaca 6.4 inçlik bir ekran, S20’nin diğer üyelerindekine benzer bir kamera modülü ve S20’ninkine benzer tasarım unsurları yer alıyor. Telefonun arkasındaki cam buzlanmış ya da mat plastik olabilir. Galaxy Note 20’nin temel modlei gibi, daha uygun fiyatlı bir cihaz için şık görünümden vazgeçmek gerekiyor.

Maliyet kesintisinin yapılacağı diğer unsurlar arasında bellek ve kameralar bulunuyor. Ancak Galaxy S10 Lite’da olduğu gibi, kullanıcılar daha düşük kapasiteli bir işlemciyle yetinmeyebilir. Aynı zamanda 120 Hz ekrandan da ödün vermek gerekmeyebilir. 8 GB RAM yerine 6 GB RAM bulunabilir. Aynı zamanda arkada da nispeten daha sade bir kamera modülü bulunacak. Ice Universe’in belirttiğine göre, 12 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 3 kat optik yakınlaştırmalı 8 megapiksel telefoto kamera arkada yer alacak. GalaxyClub sitesi ise 4500 mAh kapasiteli pilin uzun bir çalışma ömrü sunacağını belirtiyor.

Elec sitesinin kaynakları ise Samsung’un S20 FE 5G’yi Güney Kore’de 900 bin won, yani 5590 TL fiyat etiketiyle çıkaracağını söylüyor. Telefonun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği şu an için belli değil, ancak daha önce Note 7 Fan Edition modelinin ülkemize geldiğini görmüştük. Samsung, bu beklenen telefonu da Türkiye’ye getirebilir.

İLGİLİ HABERLER