Teknoloji

Samsung Galaxy Note 8 ön sipariş tarihi sızdı

galaxy note 7
galaxy note 8
Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 8’in ön siparişlerinin ne zaman başlayacağını yanlışlıkla açık etti. Görünüşe göre, resmi tanıtımdan birkaç gün sonra ön siparişler de alınmaya başlanacak.

Galaxy Note 8’in 23 Ağustos tarihinde, ABD’nin New York şehrinde düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacağını biliyoruz. Yeni sızan bilgiler telefonu 25 Ağustos tarihinden itibaren doğrudan Samsung’dan sipariş etmenin mümkün olacağını gösteriyor.

Samsung’un Avustralya web sitesinden sızan detaylar, bu bölge için Galaxy Note 8 ön sipariş sürecinin resmi tanıtımdan iki gün sonra başlayacağını işaret ediyor.

Diğer bölgelerde ön sipariş süreci ne zaman başlar bilinmiyor. Ancak özellikle önde gelen diğer pazarlarda da aynı tarihin geçerli olacağını düşünüyoruz. Samsung’un Türkiye’de gördüğü ilgi, ayrıca şirketin kendi satış kanallarının da iyice olgunlaşması, Türkiye için de Samsung web sitesinden ön siparişlerin 23 Ağustos tarihini takip eden günlerde başlayacağını düşünmemize neden oluyor.

Samsung’un sızan web sitesi, kullanıcıların Galaxy Note 8’i satın aldıkları tarihten itibaren 12 ay boyunca ekran değişimini ücretsiz yapabileceklerini işaret ediyor. Bu program Screen Assure (Ekran Güvencesi) olarak adlandırılıyor. Programın tüm müşterileri kapsayıp kapsamayacağı, sadece Avustralya’daki Samsung müşterileri için mi geçerli olacağı da şu an için bilinmiyor.

Bununla birlikte sızan dokümanlar, bu teklifin 31 Ekim 2017 tarihinden önce etkinleştirilmesi gerektiğini belirtiyor. Bu sayede Ekim 2018 sonuna kadar ekranda meydana gelecek herhangi bir çatlama veya kırıktan ücretsiz şekilde kurtulmak mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER