Manşetler

Samsung Galaxy Note 8 23 Ağustosta tanıtılıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy note 8Samsung 23 Ağustos tarihinde New York şehrinde gerçekleştirilecek bir Unpacked etkinliği için davetiyeleri resmen gönderdi. Bu etkinlikte muhtemelen yeni nesil Galaxy Note cihazını, diğer bir deyişle müstakbel Galaxy Note 8’i göreceğiz.

Her ne kadar Samsung, Note 8’in kendiniş göstereceğini açık şekilde doğrulamasa da, davetiyede yer alan “Do Bigger Things”, yani “Daha Büyük İşler Yapın” sloganı ve S Pen kapasitif kalem görseli neyle karşılaşacağımızı az çok ortaya koyuyor.

Galaxy Note 8’in birçok açıdan Samsung Galaxy S8 ve S8+ modellerinin tasarımından çizgiler taşıması bekleniyor. Bunların arasında kenardan kenara uzanan, kavisli Sonsuz Ekran da var. Hatta bu ekranın S8+’taki ekrandan biraz daha büyük olacağı söyleniyor.

Yakında çıkacak olan telefonun arkasında çift kamera sisteminin bulunacağı, iki adet 12 megapiksel sensöre yer verileceği de belirtiliyor. Note 8, uzun zamandır Galaxy Note serisine bir güncelleme bekleyen fanatikler için de tatmin edici bir ürün olacaktır. Geçen yıl Note 7’nin pil sorunları nedeniyle geri çağrılmasının ardından Note serisinin en güncel telefonu iki yıl önce tanıtılan Note 5 olmaya devam etmişti.

İLGİLİ HABERLER