Teknoloji

Yeni Samsung Galaxy Fit 3 sızıntısı farklı renk seçeneklerini gösteriyor

samsung galaxy fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 akıllı bilekliğin bu yıl içinde piyasaya çıkması beklense de, şimdiye kadar bu beklenti gerçeğe dönüşmüş değil. Güney Koreli şirketten Galaxy Fit 3’ün ne zaman tanıtılacağı konusunda henüz bir açıklama gelmezken, bir süre önce sızan görsellerle bilekliğin tasarımı konusunda fikir edinmek mümkün olmuştu. İnternete sızan yeni görseller, gri ve siyah renk seçeneklerini gözler önüne seriyor.

Bu yeni görseller, daha önceki sızıntılarda görülen tasarım için bir tür doğrulama niteliği taşıyor. Akıllı bilekliğin dikdörtgen ekranının bundan üç yıl önce tanıtılan Galaxy Fit 2’nin ekranına kıyasla daha büyük olduğu belirtiliyor. Ekranın sağ tarafında fiziksel tuşu ve mikrofonu görmek de mümkün oluyor.

Galaxy Fit 3, silikon kayış seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Uyku takibi, kalp atış hızı takibi ve adım sayma gibi özelliklerin de akıllı bileklikte kullanıcılarla buluşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

  • samsung galaxy fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 ne zaman tanıtılacak?

Samsung Galaxy Fit 3’ün ne zaman tanıtılacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak Güney Koreli şirketin 2024’ün ilk ayında Galaxy S24 serisinin tanıtması bekleniyor. Bu serinin tanıtım etkinliğinde Galaxy Fit 3’ün gözler önüne çıkması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER