Teknoloji

Samsung Galaxy A35’in resmi duyurusunun yaklaştığını gösteren bir işaret daha geldi

samsung galaxy a35

Samsung Galaxy A35 yakında tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Güney Koreli şirketin orta segment telefonu uzun süredir hem sızıntılarda hem de sertifika veri tabanlarında boy gösteriyor. A35 son olarak Bluetooth SIG veri tabanında görüntülendi.

Galaxy A35, Bluetooth SIG’nin veri tabanına SM-A356B, SM-A356E, SM-A356E_DS ve SM-A356B_DS model numaralarıyla girdi. Çevrimiçi veri tabanı, telefondaki Bluetooth 5.3 desteğini de doğruluyor. Galaxy A35 daha önce de Hindistan Standartlar Bürosu tarafından onaylanmıştı.

ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) veri tabanında da akıllı telefonun bazı özelliklerini görmek mümkün oluyor. 5G ve NFC destekli telefonda microSD kart ile depolama alanı genişletilebilecek.

EP-TA800 model numaralı şarj adaptörü ise 25W şarj desteğinin işaretini veriyor. Akıllı telefon Geekbench’in testinde tek çekirdek performansıyla 697 ve çoklu çekirdek performansıyla da 2232 puan almıştı. Bu test Exynos 1380 işlemci ve 6 GB RAM’in varlığını da doğrulamıştı.

Samsung Galaxy A35 hangi özelliklerle gelecek?

Samsung Galaxy A35 kutusundan Android 14 işletim sistemiyle çıkacak. Bu işletim sistemini One UI kullanıcı arayüzü tamamlayacak. 6.6 inç Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekran, 32 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel ana kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Galaxy A35’in ilk çeyrek içinde resmiyet kazanabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER