Teknoloji

Samsung Galaxy A31 5000 mAh pil ve 6.4 inç ekranla geliyor

samsung galaxy a31

Samsung, orta segment portföyünü genişletmeye Galaxy A31 ile devam ediyor. Popüler Galaxy A serisinin en yeni üyesi; 6.4 inç büyüklüğünde, Full HD+ çözünürlüklü Sonsuz-U Super AMOLED ekrana sahip.

Galaxy A31’in kalbinde MediaTek’in sekiz çekirdekli Helio P65 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye eşlik eden bellek seçenekleri ise 6 GB’ye kadar uzanıyor. Dahili depolama alanı seçenekleri 64 ve 128 GB olan Galaxy A31’de microSD kart desteği sayesinde depolama alanının üzerine 512 GB daha eklenebiliyor.

Samsung’un son zamanlarda çıkardığı telefonlarda tercih ettiği arka kamera sistemi tasarımı, Galaxy A31’de de mevcut. Arka panelin sol üst köşesine yerleştirilen dikdörtgen şeklindeki modülde dört adet sensör üstleniyor.

Burada ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Sistemi 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 5 megapiksel derinlik sensörü ve 5 megapiksel makro kamera tamamlıyor. Ekranın üzerindeki U şeklindeki çentik ise 20 megapiksel çözünürlüklü ön kamerayı barındırıyor.

samsung galaxy a31

Galaxy A31’in parmak izi tarayıcısı da ekranın içine yerleştirilmiş. Çift tonlu bir arka panel tasarımına sahip olan telefonun kasasında cam ve plastik bir arada yer alıyor. Çift SIM desteği de sunan telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pili veriyor. USB-C girişi üzerinden şarj edilen bu pil, 15W hızlı şarj desteğine sahip.

Samsung Galaxy A31 ne zaman çıkacak?

Samsung Galaxy A serisinin en yeni üyesi kutusundan Android 10 işletim sistemi ve One UI 2 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor. Telefonda Samsung Pay desteği de mevcut.

Samsung Galaxy A31 kırmızı, siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Telefonun kesin çıkış tarihi ve fiyatı konusunda ise şimdilik bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER