Teknoloji

Samsung çerçevesiz 8K TV tanıtmaya hazırlanıyor

samsung 8k qled tv

Samsung gelecek hafta Las Vegas’ta düzenlenecek olan CES 2020’de yeni ve çığır açacak bir televizyon türünün gösterimini yapabilir. Tamamen çerçevesiz bir 8K QLED Samsung TV yolda gibi görünüyor.

Bazı haberlerde Samsung “Zero Bezel” TV olarak adlandırılan bu televizyonun Q900T ve Q950T model numaralarını taşıyacağı söyleniyor. Bu TV’nin çerçeveleri o kadar ince olacak ki, belirli bir mesafeden bakıldığında ekranın kenarları gerçekten fark edilmeyecek. Alman web sitesi 4KFilme, ekranı çerçevesiz şekilde, tüm etkileyiciliğiyle gösteren birtakım basın fotoğraflarının sızdığını ve bunları gördüğünü öne sürdü.

Samsung çerçevesiz ekranlar konusunda akıllı telefonlarda başarılı oldu

Şu anda bu TV ile ilgili söylenecek çok fazla şey bulunmuyor. Tabii ki, henüz duyurulmamış bir ürün olduğu için fiyatı, çıkış tarihi, büyüklük seçenekleri konusunda da herhangi bir bilgimiz bulunmuyor. Samsung, akıllı telefonlarında başarıyla uyguladığı çerçevesiz ekranları şimdi yeni bir ürün serisine taşıyor gibi görünüyor. Gelecek hafta CES başladığında ve Samsung yeni TV serisini tanıttığında bu beklenen ürünle ilgili de daha fazla detayı öğrenme imkanı elde edeceğiz.

Teknoblog da CES 2020’de olacak. Samsung’un CES etkinliğini de yerinde takip edeceğiz ve bu yeni TV’yi tanıtılması hâlinde gözlerimizle görme imkanını elde edeceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER