FırsatlarManşetler

Samsung Bluetooth kulaklıkta kaçırılmayacak indirim fırsatı

samsung ct 103b

Bluetooth kulaklıklar giderek daha fazla ilgi görüyor. Özellikle spor yaparken bu tarz aksesuarlar büyük rahatlık sağlıyor. Her iki kulaklık topuzunun birbiriyle bağlandığı kablolu modellerin sık spor yapanların tercihleri arasında olduğunu söyleyebilirizi. Samsung CT 103B Bluetooth kulaklık da böyle bir ürün ve bugüne özel dikkate değer bir indirimle satılıyor.

Samsung CT 103B Bluetooth kulaklığın fiyatı 399 TL’den 189,90 TL’ye iniyor. Kulaklığın siyahın yanı sıra kırmızı renk seçeneği de bulunuyor ve onun fiyatı da aynı. Bluetooth 4.2 destekli bu üründe suya ve tere dayanıklılık, aktif gürültü önleme, çift telefon desteği gibi, bugünlerde çok aradığımız özellikler yok. Ancak sahip olduğu indirimli fiyatı ile tatmin edici bir fiyat-performans oranına sahip olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.


Samsung CT 103B Siyah Bluetooth Kulaklık – GP-OAU019SAABW

%25 indirim 399,00 TL299,90 TL
SEPETTE %37 – 189,90 TL

SATIN AL


Samsung CT 103B hafifliği ve rahat taşınabilir yapısıyla beğeni kazanacaktır. Üç farklı silikon uçla farklı kulaklara uyum sağlayacaktır. Tek bir şarjla beş saate kadar müzik dinleme imkanı sunuyor. İsterseniz bir Powerbank ile de şarj edebilirsiniz. Üzerindeki kumanda sayesinde şarkıları hızlı şekilde değiştirebilir, gelen çağrılara hızlıca cevap verebilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER