Elimizde henüz detaylar yok, ancak söylentilere göre Samsung sadece 6.5 mm kalınlığa sahip yeni LCD HDTV’si ile birlikte 39 mm kalınlığa sahip olan, oldukça ince Blu-ray oynatıcısını da CES 2009’da duyurmayı amaçlıyor.
Samsung’un Çarşamba günü düzenlenecek basın etkinliğinde konu ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkacaktır. 2009 “ince”lerin yılı olacak gibi gözüküyor. Önce “ince HDTV”ler, şimdi de “ince Blu-ray oynatıcı”lar, sırada ne var?
İlgili Haber – PCWorld
Teknoblog, teknoloji gündemini farklı platformlarda düzenli biçimde paylaşıyor. WhatsApp kanalında öne çıkan haberleri anlık olarak aktarıyor, Google Haberler üzerinden güncel içerikleri sunuyor, Instagram ve X hesaplarında dikkat çeken başlıkları özetliyor, YouTube kanalında ise ürün incelemeleri ve detaylı anlatımlarla içeriği tamamlıyor.






