ManşetlerSatın Alma Rehberi

Robot süpürge satın almak isteyenler için uygun tavsiye ve fırsatlar

robot süpürge tavsiyeleri indirimleri
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Son zamanlarda evlerde en çok görmeye başladığımız elektronik ürünlerden bir tanesi robot süpürgeler oluyor. Elektrik süpürgesinin zahmetinden kurtulmak isteyenler, etrafta dolaşan  ve karşılaştığı engeller karşısında nasıl hareket edeceğini bilen bu cihazlar sayesinde rahat ediyor. Robot elektrikli süpürgeler ilgi gördükçe piyasadaki seçenekler de artıyor. Bu yazıda uygun ürün arayanlar için çeşitli tavsiyeler ve fırsatlar sıralıyoruz.

Robot süpürge tavsiye ve indirim fırsatları

Anker markası powerbank, kulaklık gibi aksesuarlar kadar robot süpürgeler ile de biliniyor. Anker Eufy Robovac 15t Akıllı Robot Süpürge dokunmatik kontrol paneli, zeminlerinizin ve halılarınızın tüm kir, toz ve kırıntılardan arındırılmasını sağlamak için 3 noktalı temizleme sistemi, BoostIQ teknolojisi ve 1500Pa’ya kadar emiş gücü ile donatılmış. Tavsiye edilen satış fiyatı 1699 TL olan bu ürünü Trendyol’da kısa bir süre için 1443,54 TL fiyat etiketiyle sunuluyor.

Yine Anker markasından vazgeçmeyen, ancak bütçesi biraz daha yükseğe çıkmaya elverişli olanlar için 2000 TL’ye yakın satış fiyatına sahip olan Anker Eufy Robovac 25c Akıllı Robot Süpürge seçeneği var. RoboVac süper ince tasarımı ile mobilya altlarını ve halıları tüm kir, toz ve kırıntılardan arındırıyor. 3 noktalı temizleme sistemi, BoostIQ teknolojisi ve 1500Pa’ya kadar emiş gücüne sahip. Yerleşik Wi-Fi özelliği sayesinde tüm temizlik ihtiyaçlarınızı akıllı telefon ile uygulama üzerinden yapabilirsiniz.

Xiaomi de Anker’e benzer şekilde daha çok başka ürünleriyle, özellikle de akıllı telefonlarıyla ön planda olsa da, robot süpürgesiyle de biliniyor. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2in1 Essential Kablosuz Süpürge yol planlama jiroskopu, 2500mAh batarya, Temizleme modu Süpürme ve Paspas, Emiş gücü 2200Pa, Otomatik şarj ve temizlemeye devam et, Elektrikli su deposu, 3 kademeli su ayarı, mobil uygulama işlevleri gibi özelliklerle geliyor. 1800 TL civarında fiyattan bu ürünü bulmak mümkün oluyor.

2000 TL’nin altında bir robot süpürge seçeneği de iRobot Roomba 671. Alttaki sensörleriyle altındaki boş alanları güvenle tanımlayabilyor, böylece merdivenden düşme olasılığını tamamen ortadan kaldırıyor. Akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden iRobot HOME (Android ve iOS) ile, evde olmadığınızda bile robotu kontrol edebilirsiniz. Sadece CLEAN düğmesine basmanız yeterli oluyor. Sanal Duvar Fonksiyonu ile Roomba’ya sanal bir duvar tanımlanabilir. Sanal duvar, robotun algılayacağı görünmez bir engel oluşturuyor. Temizlik bitiminde, Roomba otomatik olarak şarj istasyonuna geri döner ve bir sonraki görev için şarj olmaya başlar. 1800 mAh pil, 3 saat şarj olma süresi ve 33W emme gücü gibi özellikler mevcut.

Yine bir Xiaomi seçeneği, bu sefer fiyatı 3000-3500 TL aralığında. Xiaomi Mijia Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge ve Paspas MOPPRO ürünü 500-1500 Watt güç aralığı, 350 x 350 mm boyutlar, akıllı Yol Planlama, odanın gerçek zamanlı haritasını kurma imkanı, Süpürme / Paspas / Süpürme ve Paspas olmak üzere üç temizleme modu, 2100Pa emiş gücü, 3200mAh pil, Mobil Uygulama üzerinden uzaktan kumanda, 2’si 1 arada su tankı, 300ml toz torbası ve 200ml su tankı, 2 cm tırmanma kabiliyeti gibi özellikleri bulunuyor.

Bütçesini 4000-4500 TL seviyesine çıkarıp biraz daha güçlü ve yetenekli bir ürün isteyenler için Roborock Vacuum Cleaner S5 Max Robot Süpürge bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Lazer navigasyon, 2000 Pa maksimum emme gücü, 460 ml toz deposu kapasitesi, 290 ml su deposu kapasitesi, 3.5 kg ağırlık, süpürme ve paspas, pilde 2.5 saat çalışma süresi, 5200 mAh kapasiteli pil, 2 cm’ye kadar engel geçiş yeteneği, gibi özelliklere sahip.

Yine aynı fiyat aralığında Samsung POWERbot VR7000M Robot Süpürge modelini görüyoruz. Geliştirilmiş, yüksek performanslı FullView Sensor 2.0, geniş bir alanı tarar ve çok ince veya küçük engelleri tespit ediyor. Ek olarak, oda köşelerini hissediyor ve yüzde 37 daha yüksek emiş gücüyle köşeleri üç kez temizliyor. Edge Clean Master teknolojisi ise, ön tarafa çok yakın yerleştirilmiş sert fırçasıyla uç ve köşeleri temizliyor. Duvara temas ettiğinde, Otomatik Kapak aşağı iniyor ve daha fazla tozun emilmesine yardımcı olan bir bariyer oluşturuyor. Wi-Fi Kontrol özelliği ise, makineyi bir akıllı telefon uygulaması üzerinden uzaktan kumanda edebilmenizi sağlıyor. Tek bir dokunuşla makineyi çalıştırabilir veya durdurabilir, temizlik zamanlarını programlayabilir ve evden uzaktayken temizlik geçmişini kontrol edebilirsiniz. Otomatik Şarj fonksiyonu sayesinde, şarjı azaldığında otomatik olarak şarj istasyonuna gider. Tamamen şarj olduğunda ise son kaldığı yere dönüp, temizliğe kaldığı yerden devam eder.

Yukarıda sıraladığımız seçenekler dışında farklı fiyat noktalarında sunulan birçok seçeneği burada inceleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER