Teknoloji

RFID sayesinde dünyanın internete bağlanabilen ilk dergisi: Amusement

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

090323-rfid-amusementRFID teknolojisi giderek daha fazla yerde karşımıza çıkıyor. Fransa’da yayınlanan Amusement Magazine de bu teknolojinin nimetlerinde faydalanma yoluna gitmiş. Derginin bu sayısı “internete bağlanabilen ilk basılı dergi” olacak.

Yayınlanan basın bülteninde bir takım sorular soruluyor: “Bir dergi… kağıt, mürekkep, elektronik bileşenler ve dijital içeriği aynı anda çatısı altında bulundurursa ne olur?”, “Yazılı ve dijital içerik arasındakii farklar bir potada eritilirse ne olur?”. Peki bu sistem nasıl çalışıyor? Amusement dergisinin ikinci sayfasının ortasında bir RFID etiketi yer alacak. Okuyucu dergide yer alan bu etiketi RFID tarayıcısından geçirdiğinde, Violet adı verilen bir sunucuya otomatik olarak bir istek gönderilecek, bunun sonucunda RFID okuyucusunda birtakım dijital uygulamalar aktif hale gelecek. Yani Amusement’ın RFID güzelliğini görmek için ek donanıma ihtiyaç var. Anlaşılan Amusement Magazine çalışanları DVD ya da CD’ye basılı dijital içerikten sıkılmışlar ve farklı birşey yapmak istemişler. İlgili basın bülteni çevirisi yazının devamında…

Basın Bülteni – Google çevirisi

Mart 2009
Paris, Fransa

World Premiere: İlk derginin Resmi başlatmak hiç Internet’e bağlı!

Eğlence dergisi n ° 4 bir RFID etiketi web için bağlanma ile donatılmıştır

Mor ve GS1 Fransa, eğlence okuyucular arasında ortak bir çaba interaktif çevrimiçi içerik sadece kendilerine uygun girebileceğini sonucu.

Bu sorun, ilk dergi Things Internet dönemin içine doğmuş oldu.

Ya sadece 700g bir dergi kağıt, mürekkep, elektronik parçaları ve dijital içerik of aynı anda oluşur ki? Ya bir derginin içeriğini sonsuza sanal yaşayan Devam edebilirim? Ya yazılı ve dijital metin arasındaki fark, sonunda, aynı bir hale gelir?

Mor ve GS1 ilk İnternet dergisi bağlı resmi başlatmak: Eğlence duyurmaktan memnuniyet duyarız. Bu dergi üç ayda bir RFID etiketi ile, internet ve erişim ek özel içerik çevrimiçi bağlantıyı sağlayan donatılmıştır. Ama bu yenilik daha hala geçerlidir: reddedilemez kanıtı olarak eğlence eylemler, İnternet ve yazılı basın artık ayrı kuruluşlar ama bir diğerinin iç içe uzantıları.

Nasıl çalışır?

Mart 17 gibi eğlence sadece özel mağaza Colette Paris, and olarak Mart 20th, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri boyunca seçin standları ve satış yerlerinde, (İngiltere Amusement olarak Barbican at örneğin) mevcuttur mevcuttur.

Bir RFID etiketi eğlence derginin sayfa 2 ortasında sabitlenir. As soon as RFID Mir için derginin etiketi: ror tarayıcı, bir istek otomatik olarak emir ve Mir: ror belirli eylemleri tetiklemeye veya bazı dijital uygulamalar görünmesini ve Menekşe sunucusuna gönderilen okuyucu dokunamaz.

Promosyon AMUSEMENTS son sorunu

İlk sürümü aşağıdaki dijital uygulamaları çevrimiçi erişim: Bir video oyunu sanatçı Messhof, etkileşimli bir çok Dijital Gölge, Factoid bir interaktif yükleme (Pierre Nouvel, Valère Terrier) ve Zil sesi, kullanıcı cihaz tarafından tasarlanmıştır içerir yayımlanan bir Gkastere ve Philippe Jarrigeon tarafından duvar kağıtları ile 3D video. Her yerden erişilebilir, dergi online bileşeni her yeni konu ile zenginleştirmek devam edecek. Editör için bu I başlatılması-dergi onun okuyucuları ile bağlamak için yeni bir yol sunar. Her dergi kendi e-posta adresi ve birlikte gelen bu editörüdür onun okuyucuları ile doğrudan ve içeriksel tartışma tutmak mümkün kutusu, içinde. (Bu dergi sadece sorulara cevap verecektir / yorumlarınız kullanıcı tarafından yapılan)

Abdel Bounane, Yayınlar Direktörü eğlence dergisi devletler için bu dergi, yeni bir tür kendini tüm olduğuna inanılıyor, bizim kağıt dematerialized bilgi vardı ilişkiyi dikkate «. Eğlence dergi başlaması ile, rework, Internet döneminde bir gerçek nesneye dergisi sunarak eski basın teknolojisi umuyordu. Bir yıl sonra, web için yayın bağlayarak, bunun hala nesil için kâğıt dergiyi yeniden mümkün olduğunu gösterdi.

Pierre Georget için CEO’su GS1 ve, “Bu halka-mevcut uygulamaları olan bu teknoloji, önceden test edilmiş ve BtoB dünyada onaylanmış yollarını RFID kullanabileceğiniz son yolu örnekleri parlayan vardır. Her yıl, RFID bileşenlerinin maliyetini olan katma değer ve yenilikçi hizmetlerin geliştirilmesi için tüketici için katkıda azalır. Bu girişim etkilerinin mağazalar alınan bir uzantısıdır. ”

Rafi Haladjian, co-Menekşe kurucusu, “müzik ve dematerialization ve Videolar göre sonsuza kadar büyüyor. Şeylerin Internet günlük yaşamın tüm diğer nesneleri yeni bir ekonomi modeli nerede Internet kendini bir şey oluyor, ayırdedilebilir anlatıyor . bir dergi Bu örnek, Internet bağlantısı ile zenginleştirilmiş diğer tüm nesneler için de geçerlidir. Aynı şekilde bu kez elektronik mekanik nesnelerin çoğunluk yerine, Web yaygın hale gelir ve uygular kendisini sıradan şeyler olarak “. O, “Artık ihtiyaç veya her şeyi diğer ekonomik ve endüstriyel faaliyetleri ayrı bir sektör olarak dijital olarak bunları değiştirmek için tasarlanmıştır var olduğunu ekler. Şeyler ve Internet katılım ile, dijital bir araç olur değer katmak ve tüm sektörlerdeki yeni hizmet ve iş modelleri oluşturmak. “

İLGİLİ HABERLER