Ulaşım

Modern ve Çevreci Tasarım: Renault Austral Türkiye yollarına çıkıyor

renault austral
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanan, Renault’nun C segmentindeki yeni modeli Austral, yenilikçi ve modern özellikleriyle ön plana çıkıyor. Techno Esprit Alpine versiyonunun lansmana özel opsiyonlar hariç anahtar teslim fiyatı 1.190.000 TL olarak belirlenen bu model, Renault’nun segmentindeki iddiasını sürdürüyor.

24 Nisan 2023’te başlayacak olan ön sipariş sürecinde, yeni Renault Austral sahibi olmak isteyenler, ön ödeme yaparak ilk 500 kişi arasına girmeye çalışacak. Haziran ayından itibaren teslimatlarının gerçekleşmesi planlanan bu model, Türkiye’de Esprit Alpine donanımıyla satışa sunulacak.

Yeni Austral, mild hybrid 160 bg motor seçeneği, 20 farklı gelişmiş sürüş destek sistemi, 564 cm2 openR ekranı, Multi-Sense teknolojisi ve 16 cm geri hareket edebilen arka koltuklarıyla kullanıcılarına konfor ve teknoloji deneyimi sunmayı amaçlıyor.

C segmentinde iddialı bir model olan Yeni Austral SUV, sportif Esprit Alpine donanımıyla fark yaratmayı hedefliyor. Ayrıca 3. nesil CMF-CD platformunu kullanan ilk Renault modeli olan Yeni Austral, 160 bg 12V mild hybrid motoruyla çevreci bir seçenek olarak dikkat çekiyor.

Renault’nun bu yeni modeli, Haziran ayında Türkiye yollarında boy göstermeye başlayacak.

İLGİLİ HABERLER