Teknoloji

Redmi yöneticisinden yeni ürün sinyali

redmi note 9 inceleme dimensity 1200

Xiaomi bu hafta içinde Mi 11 serisinin yeni üyelerini, katlanabilir telefon Mi Mix Fold’u ve Mi Smart Band 6 akıllı bilekliği tanıtmıştı. Ancak şirketin kısa vadeli duyuruları bunlarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki dönemdeki duyurulardan birisi Redmi markasının altında yapılacağa benziyor.

Bunun işaretini Redmi’nin ürün direktörü Wang Teng Thomas, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da verdi. Bir kullanıcının “Nisan ayında yeni ürün çıkmayacak” şeklindeki paylaşımını Thomas, “Bunu kim söyledi?” şeklinde yanıtladı.

Redmi’nin yeni akıllı telefonunun kalbinde Dimensity 1200 işlemcinin bulunması bekleniyor. Bu işlemcinin performans bakımından Snapdragon 870 ile aynı seviyede olduğu belirtiliyor. Redmi’nin “Ares” kod adıyla anılan yeni telefonunda oyun deneyimini iyileştirmek içn fiziksel tetik tuşlarının olabileceği de söylentiler arasında yer alıyor.

redmi

İddialara göre, yeni Redmi telefonunda 65W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil bulunacak. Kamera delikli düz OLED ekranda Samsung’un E4 panelinin tercih edileceği belirtiliyor. Telefonun Çin’de 2000 ila 2500 yuan (2448 ila 3060 TL) karşılığında satılacağı da öngörüler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER