Teknoloji

Redmi Note 13 Türkiye’de satışa çıktı

redmi note 13

Xiaomi’nin “her kare ikonik” sloganıyla tanıttığı Redmi Note 13 serisinin bazı üyeleri Türkiye’de satışa çıkmıştı. Serinin temel modeli de 11.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla raflarda yerini aldı.

Fotoğrafçılık alanında farklı ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanan Redmi Note 13 serisi, çok yönlü ve geliştirilmiş bir kamera sistemiyle öne çıkıyor. Temel model olan Redmi Note 13, daha ayrıntılı inanılmaz görüntüler sunmak için 3x kayıpsız yakınlaştırma özelliğine sahip 108MP ana kamera içeriyor. 108MP ana kamera, 8MP ultra geniş kamera ve 2MP makro kameradan oluşan üçlü kamera kurulumuna, 16MP selfie kameraya sahip cihaz, Xiaomi Imaging Engine ile destekleniyor.

Bu temel seviye model, ultra ince çerçeveleriyle modaya uygun, şık bir tasarıma sahip. Ayrıca gelişmiş bir kullanıcı deneyimi ve sürükleyici görüntüleme için yüksek kaliteli bir ekran sunuyor. Öte yandan, FHD+ AMOLED ekran içeriyor. Ayrıca, 120Hz yenileme hızı sayesinde gecikme olmadan sorunsuz kaydırma sağlıyor ve tüm görüntüleme deneyimleri daha akıcı, daha net ve daha keyifli hale geliyor.

Yüksek performanslı Android telefon, kullanıcıların cihazlarının keyfini gün boyu çıkarabilmelerini sağlayan uzun ömürlü pillerin yanı sıra mevcut en güçlü işlemcilerden bazılarını içeriyor. Daha fazla rahatlık için kutusunda 33W hızlı şarj destekleyen bir adet şarj cihazı da yer alıyor.

Temel model olan Redmi Note 13 uzun ömürlü 5.000 mAh pil ve güçlü yonga setiyle etkileyici bir performansa sunuyor. IP54 toza ve suya dayanıklılık; TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık, Titreşimsiz Ekran ve Sirkadiyen Dostu sertifikaları; Ekran içi parmak izi sensörü, 33W hızlı şarj, çeşitli renk seçenekleri diğer özellikleri arasında yer alıyor. 11.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla Xiaomi Türkiye web sitesi, yetkili satıcılar ve operatörler aracılığıyla satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER