Teknoloji

Redmi Note 12 Pro+’ın dünyaya açılacağı tarih belli oldu

redmi note 12 pro+ plus

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ kasım ayında tanıtılmıştı. Akıllı telefonun Çin dışında kullanıcıların karşısına çıkacağı tarih belli oldu. 200 megapiksel kameralı ilk Redmi telefonu olan cihaz, 5 Ocak 2023’te küresel sahnede yerini alacak.

Xiaomi bir süre önce Redmi Note 12 serisinin yakında Hindistan’da piyasaya çıkacağını açıklamış, ancak kesin bir tarih vermemişti. Note 12 Pro+’a Redmi Note 12 serisindeki diğer cihazların eşlik edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor. Note 12 Pro+’ın 210W şarj desteğine sahip Discovery versiyonunun Çin dışına çıkmasına ise ihtimal verilmiyor.

Redmi Note ailesinin 300 milyon satış sayısını geçtiği bir süre önce Xiaomi tarafından ilan edilmişti. Bu satışlarda aslan payının Hindistan’a ait olduğu da belirtilmişti. Yeni cihazlarla bu sayının hızlı şekilde artmaya devam edeceği rahatlıkla söylenebilir.

Redmi Note 11 serisi 26 Ocak 2022’de 180 dolardan başlayan fiyatlarla dünyaya açılmıştı. Note 11 Pro modelleri ise şubat ayında küresel pazara çıkmıştı.

Redmi Note 12 Pro+ için ne kadar ödemek gerekecek?

Redmi Note 12 Pro+’ın Çin dışına nasıl farklarla geleceği ve hangi fiyat karşılığında satılacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Bu sorunun cevabını almak için 5 Ocak 2023’e kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER