Teknoloji

Redmi Note 12 ilk sertifikasını aldı

a101 2 haziran

Xiaomi’nin çatısı altındaki markalardan biri olan Redmi, her altı ayda bir yeni bir Note serisi telefon çıkarma politikasını daha önce açıklamıştı. Bu nedenle Note 11’in çıkışının üstünden fazla zaman geçmemesine rağmen, Redmi Note 12 için işaretler gelmeye başladı.

Bu işaretlerden en somutu ise telefonun Çinli sertifika kurulu 3C tarafından onaylanması oldu. 3C sertifikası Note 12’nin piyasaya çıkışı için hazırlıkların başladığını gösterirken, oldukça önemli başka bir ipucu daha veriyor.

Sertifikada iki farklı modeli görmek mümkün oluyor. Bu da Note 12’nin Plus versiyonu veya baz modelin yükseltilmiş başka bir versiyonu için kapıyı açıyor.

Her iki cihazda da MediaTek’in ürettiği işlemcilerin kullanılacağı görülse de, bu işlemcilerin modelleri konusunda net bir bilgi verilmiyor. Bu da performans cephesinde net bir öngörüde bulunmayı imkansız hâle getiriyor.

3C sertifikasında herhangi bir görsel bulunmuyor. Dolayısıyla tasarım konusunda bir fikir edinmek de mümkün olmuyor. Ancak ilk sertifikanın gelişi, yakında Redmi Note 12 ile ilgili daha fazla detayı görebileceğimizin işaretini veriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER