Teknoloji

Redmi Note 10 sızıntısı tasarımı ve işlemciyi gösteriyor

redmi note 10 pro

Xiaomi Redmi Note 10 serisi 4 Mart’ta gözler önüne çıkacak. Ancak akıllı telefonla ilgili sızıntılara sürekli olarak yenileri ekleniyor. Telefonun kutusunun ve arka panelinin görülmesinin ardından cihaz için yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Bu sızıntıda telefonun ekranı, işlemcisi ve şarj özelliği konusunda fikir edinmek mümkün oluyor.

Redmi Note 10’un kalbinde Qualcomm Snapdragon 678 işlemcinin bulunması bekleniyor. 11 nm LLP tasarımına sahip bu işlemcide çift 2.2 GHz çekirdek yer alıyor. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pil sağlayacak.

Redmi Note 9’da 5020 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Dolayısıyla bu tarafta küçük bir düşüşten söz etmek mümkün. Ancak bu pil 33W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Bu da Redmi Note serisinin “Pro” olmayan versiyonları için bir ilk olacak.

redmi note 10 proSızıntıdaki görsele göre, Redmi Note 10 6.43 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekranla gelecek. Bu ekranın orta üst kısmında ön kameranın yerleştirildiği yuvarlak bir delik yer alıyor. Akıllı telefon çift hoparlörle gelecek. Bunlardan biri alt kenarda bulunuyor. Diğeri ise aynı zamanda ahize hoparlörü işlevi görecek.

İLGİLİ HABERLER