Teknoloji

Redmi K50 Ultra güçlü bir işlemciyle gelecek

redmi k50 ultra pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Redmi K50 Ultra, K50 ailesinin en yeni üyesi olarak yakında kullanıcıların karşısına çıkacak. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, akıllı telefonun kalbinde bir süre önce duyurulan Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci bulunacak.

K50 Ultra’nın K50 Pro’nun özelliklerinin büyük kısmını muhafaza etmesi bekleniyor. 120W hızlı şarj desteği bu özellikler arasında yer alıyor. Ana kamera çözünürlüğünün 50 megapiksele inmesi, ancak sensörün büyümesi öngörülüyor.

K50 Ultra Xiaomi’nin yılın ikinci yarısında çıkaracağı amiral gemisi telefonlardan biri olacak. Telefonun Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz OLED ile ekran taşıması bekleniyor. Ekranın tutuşun kolaylaşması için yana doğru hafif kavis yapacağı ve üzerindeki delikte ön kameranın bulunacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Redmi K50 Ultra 4800 veya 5000 mAh pille gelecek. Bu pil yukarıda da belirttiğimiz gibi 120W şarj desteğine sahip olacak. Dolayısıyla pilin dolmasının çok fazla zaman almayacağını tahmin etmek pek zor olmuyor. K50 Ultra’nın ne zaman resmiyet kazanacağı belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER