EğlenceTeknoloji

Red Dead Redemption 2 PC’ye büyük sorunlarla geldi

red dead redemption 2 pc

Rockstar en sonunda Red Dead Redemption‘ın PC versiyonunu yayınladı. PC versiyonunun gelişi ekim ayında Red Dead Redemption 2 ile birlikte duyurulmuştu. Ancak daha ilk günden PC oyunu ile ilgili bazı sorunlar dillendirilmeye başlandı. Görünüşe göre, Red Dead Redemption 2, biraz zorlu bir başlangıç yapıyor.

Reddit üzerinde açılmış olan PCRedDead konusu daha şimdiden epey fazla sayıda yorum almaya başladı. Konu içerisinde çeşitli sorunlar dillendiriliyor. Bunların birçoğunun şu an için bir çözümü de yok gibi görünüyor. Kullanıcılar CPU’larının maksimum seviyede çalıştığını, oyunun takıldığını ya da donduğunu söylüyor. Oyunun GPU’larından tam anlamıyla yararlanmadığını ve daha başlangıç sırasında çöktüğünü söyleyenler de bulunuyor.

Hatta bazıları, oyunu başlatmaya bile fırsat bulamadıklarını söylüyor ki, dile getirilen sorunlar içinde en kötüsü de bu oluyor.

Bazı kullanıcılar kendi çaplarında ilginç düzeltmeler ve çareler bulmuşa benziyor. Bunların arasında antivirüs yazılımını devre dışı bırakma veya anakartın BIOS’unu güncelleme de bulunuyor. Özellikle ikinci çözümün ilginç olduğunu söylemek gerekiyor. Bu arada Rockstar da yavaş yavaş PC versiyon için açtığı yardım portalını güncelliyor. Zaman geçtikçe burada daha fazla makale görürüz.

Şu an için, eğer Red Dead Redemption 2’yi PC üzerinde oynamaya niyetliyseniz ve sorun yaşıyorsanız, konuyla ilgili açılmış olan Reddit forumunu veya Türkçe forumları takip etmek olacaktır. Rockstar’ın bu sorunları ne kadar hızlı şekilde çözeceğini zamanla göreceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER