Teknoloji

Realme’den yeni amiral gemisi telefonu için ilk paylaşım geldi

realme

Realme, periskop telefoto kameralı GT5 Pro’yu kısa bir süre önce tanıtmıştı. Şirket böylelikle 2020’nin mayıs ayında tanıttığı X3 SuperZoom’dan sonra ilk kez bir telefonunda telefoto kameraya yer vermişti. GT5 Pro’nun Çin dışına çıkması beklenmezken, şirketten uluslararası pazar için telefoto kameralı yeni bir akıllı telefonun sinyali geldi.

X’te şirketin Hindistan ofisi tarafından yapılan paylaşımda bir periskop kamera, “Periskop yoksa parti yok” mesajı eşliğinde görülüyor. Burada bir telefon adından bahsedilmese de, sinyali verilen cihazın Realme 12 Pro+ modeli olduğu tahmin ediliyor.

Realme’nin paylaşımında yeni telefonuyla ilgili başka bir bilgi bulunmuyor. Ancak bu tarz paylaşımların gelmeye başlaması, şirketlerin pazarlama faaliyetlerine başladığını da gösteriyor. Dolayısıyla yakın zamanda benzer başka paylaşımlar görmek de sürpriz olmayacaktır.

Realme 12 Pro ve Pro+’ın 2024’ün başlarında tanıtılması bekleniyor

Daha önceki sızıntılara göre, Realme 12 Pro ve Pro+ 2024’ün başlarında resmiyet kazanacak. Bu telefonlarda Sony IMX709 ve OmniVision OV64B gibi sensörlerin tercih edileceği, bunlara ek olarak 32 ve 64 megapiksel telefoto kameraların kullanılabileceği söyleniyor. İşlemci tarafında öne çıkan seçenek ise Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER