Teknoloji

İsimsiz Realme telefonunun fotoğrafları internete sızdı

realme

Kısa süre önce X50m 5G modelini tanıtan Realme, X3 ve Narzo serilerinin resmi duyurusu için de gün saymaya devam ediyor. X3 ve Narzo serilerinin tasarımları, daha önce yapılan resmi paylaşımlar sayesinde ortaya çıkmıştı. Her iki seride de dörtlü arka kamera sistemi sol üst köşeye yerleştirilirken, telefonların renk işçiliklerindeki benzerlikler de göze çarpmıştı.

Ancak Realme’nin önümüzdeki döneme ilişkin planları bu iki seriyle sınırlı değil gibi görünüyor. Weibo’da paylaşılan fotoğraflar, Realme’nin tamamen farklı başka bir cihaz üzerinde daha çalıştığını gösteriyor.

Henüz bir isimle anılmayan bu telefonun arkasında üçlü bir kamera sisteminin bulunduğu görülüyor. Cam ve karbon birleşimi bir arka panele sahip gibi görünen telefonun arkasındaki en çarpıcı unsur olarak ise yukarıdan aşağıya doğru uzanan kenarları parlak şerit öne çıkıyor. Üçlü kamera sistemi de bu şeritin sınırları içinde kalıyor.

Fotoğraflarda görülen Realme markalı bu telefonun bir prototip olma ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor. Zira telefonun Realme’nin kardeş şirketi Oppo’nun 2019 model Reno serisi fotoğraflarına benzediğini belirtmekte de fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER