Teknoloji

Realme’den yeni bir telefon daha geliyor

realme xt

Çinli telefon üreticisi Realme, geçtiğimiz hafta Hindistan’da düzenlediği etkinlikte Realme XT modelini tanıtmıştı. Şirket, bu ay bitmeden yeni bir akıllı telefonu daha gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Realme X2 adını taşıyan telefon, 24 Eylül’de Çin’de tanıtılacak.

Weibo‘da paylaşılan tanıtım afişi, Realme’nin yeni akıllı telefonuyla ilgili bazı ipuçları veriyor. Bu afişe göre, telefonun arkasında dört lensli bir kamera sistemi yer alıyor. Bu sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü lens üstlenecek.

realme x2Realme X2’yle ilgili bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı. Ancak geçtiğimiz hafta tanıtılan XT’nin farklı bir versiyonunu da duyuran Realme, X2’yle ilgili olarak da önemli ipuçları veriyor. Bu yeni versiyonda Qualcomm Snapdragon 730G yonga set bulunuyor. 30W VOCC Flash Charge da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Realme X2, Snapdragon 730G işlemcili Realme XT’nin Çin’de satılacak versiyonu olacak gibi görülüyor. Snapdragon 730G işlemcili cihazın Hindistan’da aralık ayında satışa sunulması planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER