Teknoloji

Realme V23 duyurudan önce tüm detaylarıyla görüldü

realme v23

Realme V23 henüz resmi duyurusu yapılmamasına rağmen, China Telecom’un internet sitesinde tüm detaylarıyla boy gösterdi. Telefonun hem fotoğraflarının hem de özelliklerinin görülmesi, resmi açıklamanın da çok uzak olmadığı anlamına geliyor.

Orta segmentte konumlanacak uygun fiyatlı bir telefon ola V23’ün kalbinde MediaTek’in ürettiği bir işlemci bulunuyor. Çift arka kamera ve büyük kapasiteli pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

V23, MediaTek’in Dimensity 810 işlemcisini taşıyor. Bu işlemciye 8 veya 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı içinse tek seçenek 256 GB. Akıllı telefonun 6.58 inç ekranı 1080p çözünürlük sunuyor. Bu ekranın üstündeki damla çentik ise 8 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Akıllı telefonda 48 megapiksel ana kamerayı 2 megapiksel çözünürlüklü sensör tamamlıyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pilin hızlı şarj desteğine sahip olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Realme V23 hakkında bilinenler bunlarla sınırlı. Ancak telefonun gölgede kalan detaylarını öğrenmek de fazla zaman almayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER