Teknoloji

Realme’nin yeni tableti Realme Pad 2’nin tanıtım tarihi belli oldu

realme pad 2

Realme’nin en yeni tableti Realme Pad 2’nin tanıtım tarihi belli oldu. Hindistan merkezli e-ticaret sitesi Flipkart’taki ürün sayfası, tanıtım tarihini gözler önüne serdi. Tablette 11.5 inç büyüklüğünde ince çerçeveli ve yenileme hızı yüksek olan bir ekran bulunuyor.

Ürün sayfası kaldırılsa da, bu görsellerin internette dolaşmasına engel olmadı. Pad 2’de yuvarlak bir kamera modülü ve dört hoparlör bulunuyor. Tablet yatay biçimde tutulduğunda hoparlörlerden ikisi sol kenarda ve ikisi de sağ kenarda kalıyor.

Realme’nin yeni tabletinde 2K yani 1200 piksel çözünürlüklü bir ekran mevcut. 10-bit panel, 1 milyar renk desteği sunuyor. Uyarlanabilir parlaklık, ince ayarlı karartma ve O1 Ultra Vision Motoru da tabletin görüntü özellikleri arasında yer alıyor.

USB-C girişi bulunan tablette 2.5 mm kulaklık jakı mevcut değil. Bu da kullanıcıların kablosuz kulaklıklarla veya cihazın varsayılan hoparlörleriyle müzik dinleyebileceği, oyun oynayabileceği ya da video izleyebileceği anlamına geliyor.

Realme Pad 2 Hindistan’dan dünyaya açılacak

Realme Pad 2’nin MediaTek Helio G99 işlemciye sahip olması bekleniyor. Bu işlemcide sadece LTE desteği mevcut. Realme’nin yeni tabletinin Hindistan’da tanıtıldıktan sonra dünyaya açılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER