Teknoloji

Realme Narzo 50 serisine yeni bir üye daha katılıyor

realme narzo 50a

Realme Narzo 50 serisinde hâlihazırda üç telefon bulunuyor. Narzo 50, Narzo 50i ve Narzo 50A modellerinin yanına çok yakında yeni bir cihaz daha eklenecek. Realme Narzo 50A Prime adını taşıyan yeni üye, 22 Mart’ta Endonezya’da gözler önüne çıkacak.

Narzo 50A Prime’ın özellikleri konusunda şimdilik net bir bilgi verilmiş değil. Şirket şimdilik sadece 6.6 inç büyüklüğündeki 1080p ekranı ve üçlü arka kamera sisteminde ana kamera görevini 50 megapiksel sensörün üstleneceğini doğruladı.

Realme’nin Endonezya ofisi tarafından paylaşılan görsel ise Narzo 50A Prime’ın tasarımını ve renk seçeneklerini gösteriyor. Çentikli bir ekrana sahip olan telefonun çerçevesinin düzlüğü göze çarpıyor.

Sağ kenardaki güç butonu aynı zamanda parmak izi tarayıcısı işlevi görüyor. Alt kenarda ise USB-C girişi, 3.5 mm. kulaklık jakı, mikrofon ve hoparlör bulunuyor.

Narzo 50A Prime’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilin vermesi bekleniyor. Bu pilin 18W şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor. Android 11 ve Realme UI 2.0 da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Realme Narzo 50A Prime için tanıtımdan önce yeni detayların açıklanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER