Teknoloji

Realme Narzo 30 Pro resmi duyurudan önce görüldü

realme narzo 30 pro

Realme Narzo 30 serisi önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak. Şirketin Avrupa ve Hindistan CEO’su bu serideki telefonlardan birini Twitter hesabı aracılığıyla gözler önüne çıkardı. Madhav Sheth, Realme Narzo 30 Pro 5G’yi elinde tutarken çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı.

Fotoğrafa dikkatli şekilde bakıldığında üçlü kamera sisteminin varlığı ve burada ana kamera görevini 48 megapiksel sensörün üstlenmesi dikkat çekiyor. Kenardaki parmak izi tarayıcısı da fotoğrafta fark ediliyor. Fotoğraf, Narzo 30 Pro’nun Realme Q2’nin yeniden isimlendirilmiş versiyonu olacağını doğruluyor.

Realme Narzo 30 serisinin üyeleri Flipkart’ta da görüldü. Bunlardan birinin “en yüksek hızı tetikleyeceği”, diğerinin ise “mega gücün kildini açacağı” belirtiliyor. Bunların hızlı işlemci ve büyük pil kapasitesi için kullanan tanımlamalar olduğu düşünülüyor.

Q2 5G ile olan benzerlik Realme Narzo 30 Pro 5G’nin özellikleri konusunda tahminde bulunmayı da kolaylaştırıyor. MediaTek Dimensity 800U işlemci, 120 Hz LCD ekran, tek ön kamera gibi özelliklerin cihazda bulunması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER