Teknoloji

Realme MagDart manyetik şarj çözümünü ve aksesuarlarını tanıttı

realme magdart

Realme bazı detaylarını daha önce verdiği MagDart isimli manyetik şarj çözümünün resmi duyurusunu gerçekleştirdi. Şirket manyetik şarj çözümünün kullanılabileceği çeşitli aksesuarlar da hazırladı. MagDart, daha önce de belirtildiği gibi, Apple’ın MagSafe sistemiyle benzer nitelikte bir teknoloji.

MagDart ürünleri arasında göze ilk çarpan 50W MagDart şarj adaptörü oluyor. Realme, bunun dünyanın en hızlı adaptörü olduğunun altını çiziyor. Küp şeklinde büyük bir tasarıma sahip olan adaptör, soğutucu bir fan da barındırıyor. Realme, daha hızlı şarj için tasarımdan feragat etmeye hazır kullanıcıları hedefliyor.

Realme’nin verdiği bilgiye göre, 65W SuperDart şarj adaptörüne bağlandığında MagDart adaptörüyle 4500 mAh kapasiteli bir pili 54 dakikada doldurmak mümkün olacak. Realme’nin 50W kablolu şarj adaptörü de benzer bir sürede dolum gerçekleştiriyor.

15W MagDart adaptörü ise Apple’ın MagSafe disk adaptörüne benziyor. Ancak Realme kendi çözümünün Apple’ınkine kıyasla yüzde 26.4 oranında daha ince olduğunun ve daha hızlı şarj ettiğinin altını çiziyor.

Realme’nin sunduğu MagDart aksesuarları arasında “2’si 1 arada” MagDart Power Bank de bulunuyor. MagDart Power Bank bir telefon standı olarak da kullanılabiliyor.

MagDart Case ise Realme’nin amiral gemisi telefonu GT için hazırlandı. USB-C girişi ve kulaklık jakı için boşlukları bulunan kılıf, MagDart şarj adaptörleriyle kullanıma uygun nitelikte.

Daha önce internete sızan MagDart Wallet ise telefonun arkasına yerleştiriliyor ve üç kart taşıyabiliyor. Destek ayağının varlığı ise MagDart Wallet’ın dik durmasını sağlıyor.

Realme’nin sunduğu en ilginç aksesuar ise MagDart Beauty Light. Döndürülebilir bir selfie ışığı olan MagDart Beauty Light, ihtiyaç duyduğu enerjiyi telefondan ters kablosuz şarj ile alıyor. 60 mini LED barındıran aksesuarda parlaklık ve renk sıcaklığını ayarlamayı sağlayan bir kontrol tuşu da mevcut.

realme magdartRealme MagDart aksesuarlarının fiyatı ve çıkış tarihi konusunda şimdilik vermedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER