Teknoloji

Realme ilk dizüstü bilgisayarının ipucunu verdi

realme

Ürün portföyünü çeşitlendirmek için çalışan Realme’nin bu hedef doğrultusundaki yeni durağı dizüstü bilgisayarlar olacak gibi görünüyor. Realme Avrupa ve Hindistan CEO’su Madhav Sheth, Twitter’da ince bir zarf içinden çıkan bir dizüstü bilgisayar fotoğrafı paylaştı. Bu fotoğrafa eşlik eden ve ikili kod ile yazılan mesajda ise “Merhaba Dünya” yazıyor.

Sheth, yeni dizüstü bilgisayarın ismi konusunda takipçilerinden gelecek tahminleri duymak istediğini belirtti ve bu yeni cihazın da kullanıcıların teknolojik yaşamlarında yerini alacağını dile getirdi.

Dizüstü bilgisayarın Realme’nin geçtiğimiz ay duyurduğu ve yapay zekâ ile çalışan Nesnelerin İnterneti ürünlerine yer verdiği Dizo markası altında sunulması bekleniyor. Ancak dizüstü bilgisayarla ilgili pek bir şey bilinmediği için Realme’nin başka bir istikamette ilerlemesi de ihtimal dahilinde görünüyor.

Realme, BBK Electronics bünyesindeki akıllı telefon üreticileri arasında dizüstü bilgisayar çıkaran ilk marka olacağa benziyor. Oppo ve OnePlus hâlihazırda bu yönde bir adım atmış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER