Teknoloji

Realme GT Neo’nun tasarımını gösteren ilk paylaşım

realme gt neo

Realme GT Neo, 31 Mart’ta Çin’de gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisinin bulunacağı daha önce doğrulanmıştı. Realme şimdi de akıllı telefonunun tasarımını gösteren yeni görselleri paylaştı.

Burada akıllı telefonun arka kamera sistemini görmek mümkün oluyor. Üçlü sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel sensörün üstleneceği de doğrulanan bilgiler arasında yer alıyor.

Kamera adası, arka paneldeki parlak şeritin üst kısmına yerleştirilmiş. Bu parlak panelin alt kısmında ise Realme logosu ve “Dare to Leap” sloganı bulunuyor. Realme bunu “Kutu Logo Tasarımı” olarak adlandırıyor. Şirket yeni logonun Cyberpunk kültüründen esinlendiğini ve bir tür saygı duruşu niteliği taşıdığını belirtti.

Realme’nin görüntülerini paylaştığı renk seçeneği “Final Fantasy” olarak adlandırılıyor. Mikron seviyesindeki mat arka panelin hem darbelere karşı dayanıklı olduğu hem de kir göstermediği ifade edildi.

Realme GT Neo’nun sağ kenarında telefonun güç butonu bulunuyor. Ses kontrol tuşları ise sol kenara yerleştirilmiş. Telefonun alt kenarında ise USB-C girişi, hoparlör, mikrofon ve 3.5 mm. kulaklık jakı bulunuyor. Kenarlarda veya arka panelde parmak izi tarayıcısı görülmemesi, telefonda AMOLED ekran paneli bulunacağını doğruluyor.

GT Neo’da 4D Titreşim ve 3D temperlenmiş likit soğutma sisteminin bulunacağı daha önce açıklanmıştı. Paslanmaz çelik ve bakırdan oluşan bu sistem, telefonun sıcaklığını 15 santigrat derece düşürme imkanı sağlıyor.

Realme GT Neo ile tanışmak için altı gün daha beklemek gerekiyor. Bu süreçte telefona dair yeni detaylarla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER