Teknoloji

Realme C35 tanıtıldı: 50 MP ana kamera, 5000 mAh pil

realme c35

Realme, C35 adını taşıyan yeni uygun fiyatlı telefonunu gözler önüne çıkardı. Tayland’da tanıtılan telefonda 50 megapiksel ana kamera, büyük bir ekran ve büyük bir pil bulunuyor.

6.6 inç büyüklüğündeki LCD ekran Full HD+ çözünürlük sunuyor. Dokunuş örnekleme hızı 180 Hz olan ekran, yenileme hızı tarafında pek havalı değil. Ekranın üzerindeki damla çentik ise 8 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Akıllı telefonun arkasında ana kamera görevini ise yukarıda da belirttiğimiz gibi 50 megapiksel ana kamera üstleniyor. 2 megapiksel makro kamera ve VGA siyah-beyaz kamera ana kameraya eşlik ediyor.

Telefonun parmak izi tarayıcısı kenarındaki güç butonuna yerleştirilmiş. 3.5 mm. kulaklık jakı da cihazın alt kenarında yer alıyor.

Realme C35’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil veriyor. 18W şarj desteğine sahip bu pil, USB-C girişi üzerinden dolduruluyor. Telefonun kalbinde ise sekiz çekirdekli Unisoc T616 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB.

Realme C35 için siyah ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefon, Tayland’da 5799 bahttan (2393 TL) başlayan fiyatlar karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER