Teknoloji

Realme’den C serisine yeni bir telefon daha geliyor

realme c11 c12

Realme, uygun fiyatlı cihazlardan oluşan C serisine yeni bir üye daha eklemeye hazırlanıyor. Realme C12 adını taşıyan telefon, RMX2189 model numarasıyla farklı ülkelerde farklı sertifika kurumları tarafından onaylandı. Bu da akıllı telefon için resmi duyurunun yakında yapılabileceği anlamına geliyor.

Realme C12’ye onay veren ülkeler arasında Çin, Endonezya, Malezya ve Tayland bulunuyor. Bu dört ülke de Realme için oldukça önemli pazarlar konumunda. Sertifika belgelerinde telefonun 6000 mAh kapasiteli bir pil taşıyacağı görülüyor. Pilin kapasitesi etkileyici olsa da, şarj hızının 10W olarak gösterilmesi biraz hayal kırıklığı yaratıyor.

Realme C12’nin C11 ile C15 arasında bir “ara durak” olarak konumlandırılması muhtemel görünüyor. Dolayısıyla damla çentikli HD+ çözünürlüklü ekran, Android 10 işletim sistemi ve Realme UI gibi özelliklerin C12’de de bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Realme C12 hakkında bilinmeyenlerin sayısı ise daha fazla. Parmak izi tarayıcısının yeri, kamera sayısı, işlemci gibi konular hakkındaki detaylar şu an için belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER