Manşetler

Video: Realme C11 Kutusundan Çıkıyor

Video: Realme C11 Kutusundan Çıkıyor

Realme uygun fiyatlı ve fiyatının karşılığında iyi performans sunan telefonlarına Realme C11 ile devam ediyor. Türkiye’de 2699 TL fiyat etiketiyle yeni satışa sunulan bu Android telefon ile ilgili ilk yorumlar, kutu açılımı, kutu içeriği ve diğer detaylar Realme C11 kutu açılımı videosunda yer alıyor.

C11, Realme telefonlarının alıştığımız sarı renkteki ambalajında geliyor. Kapağı kaldırdığımızda bizi öncelikle bir zarf karşılıyor. Bunda SIM kart yuvası iğnesi, hızlı başlangıç kılavuzu gibi belgeler var. Daha sonra da telefonla karşılaşıyoruz. Avuç içine rahat bir şekilde oturan ve tek elle de ekranın büyük kısmına erişebildiğiniz telefonun plastikle kaplı arka yüzü dokulu yüzeyi ve daha önceki Realme telefonlarından farklı tasarımıyla dikkat çekiyor.

Kutudan çıkan diğer unsurlara bakmaya devam ettiğimizde şarj adaptörünü ve USB kablosunu görüyoruz. Realme C11’in micro USB portuyla gelmesi biraz hayal kırıklığı yaratabilir. Günümüzde daha ucuza satılan telefonlarda bile USB-C portunu görmeye başladık. Realme’nin bu 5000 mAh kapasiteli ve “pil canavarı” olarak nitelendirilen telefonunda da kararını bu yönde kullanmasını tercih ederdik.

Android 10 ile yüklü gelen ve bunun üstünde Realme UI kullanıcı arayüzünü barındıran telefonun kurulumu kısa sürede tamamlanıyor. Realme, saf Android’den çok uzaklaşmayan bir kullanıcı arayüzü tercih ediyor. Kolay ve anlaşılır bir düzene sahip. Uygulama ikonlarını da özelleştirebilirsiniz.

Realme C11 genel olarak ihtiyaçları karşılayan bir telefon. 720p ekranı da yeterli görünüyor. Kamerasıyla ilgili detaylar yakında yayınlayacağımız incelemede olacak, ancak çektiğimiz birkaç fotoğraf yeterli koşullar olduğunda düzgün karelerin yakalanabileceğini gösteriyor.

Eğer C11 ile ilgili sorularınız varsa, bunları aşağıdaki yorum alanı üzerinden bize ulaştırabilirsiniz. Çok yakında yayınlayacağımız Realme C11 inceleme yazısında bunlara da cevap vermeye çalışacağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER