Teknoloji

Realme 5 serisinin yeni üyesinin tanıtım tarihi belli oldu

realme 5i

Realme 5 ve Realme 5 Pro, geçtiğimiz ağustos ayında tanıtılmıştı. Bu iki telefonu geçtiğimiz kasım ayında tanıtılan Realme 5s izlemişti. Bu gruba 6 Ocak itibarıyla Realme 5i adını taşıyan yeni bir telefon daha katılacak.

Realme 5i’nin tanıtım tarihine ilişkin duyuru, Realme’nin Vietnam ofisi tarafından Facebook aracılığıyla yapıldı. Facebook’taki açıklamada, telefonun tanıtım tarihi dışında başka bir bilgi verilmedi. Realme 5i’nin özellikleri ise yine Vietnam’da faaliyet gösteren FPTShop sitesinde görüldü.

FPTShop’ta paylaşılan görsellerde Realme 5i’yi yeşil ve mavi renk seçenekleriyle görmek mümkün oluyor. Telefon tasarımı itibarıyla Realme 5 ve Realme 5s modellerine benziyor. Ancak serinin diğer telefonlarındaki kristal tasarım Realme 5i’de tercih edilmiyor.

Realme 5i standart Realme 5’le aynı özellikleri taşıyor

Realme 5i’nin özellikleri ise standart Realme 5’yle aynı gibi görünüyor. Ön kamera çözünürlüğünün 13 megapikselden 8 megapiksele inmesi ise aradaki en büyük fark olarak göze çarpıyor.

İnternet sitesinde Realme 5i’nin 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip modelinin 4.29 milyon Vietnam doları (1100 TL) karşılığında satılacağı görülüyor. Akıllı telefona dair kesin bilgiler içinse 6 Ocak’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER