Teknoloji

Realme 35 milyon kullanıcı başarısını yeni telefonla kutlayacak

Oppo’nun çatısı altından çıkan Realme, akıllı telefon pazarının son zamanlardaki en aktif şirketlerinden biri konumunda. Markanın henüz çok uzun soluklu olmayan yolculuğunda önemli bir kilometre taşı daha geride kaldı. Şirketin bir yöneticisi, Realme’nin dünya genelindeki kullanıcı sayısının 35 milyona ulaştığını açıkladı.

Realme’nin bu başarısını kutlamak için seçtiği yol ise markanın büyüme konusunda frene basmayacağını bir kez daha gösteriyor. Şirket, 25 Mayıs itibarıyla yeni bir telefon çıkaracağını açıkladı.

“Blade Runner” kod adını taşıyan bu yeni telefonun odak noktasında oyun deneyimi yer alacak. Hem donanımsal hem de yazılımsal dokunuşlarla telefondaki oyun performansı en üst seviyeye çıkarılacak. Realme’nin pazarlama şefi Wu Qi Chase, telefonun bir “kutlama hediyesi” ve “müthiş bir sürpriz” olacağını belirtti.

realme

Realme’nin yeni telefonu hakkında şimdiden bir şeyler söylemek de mümkün. Paylaşılan görsele bakıldığında telefonun dört arka kameraya ve görece basit bir tasarıma sahip olacağı anlaşılıyor.

Yeni telefon, Realme X50 Pro 5G’nin biraz değiştirilmiş bir versiyonu olacak gibi görünüyor. Kullanıcı arayüzünün güncellenmesinin yanı sıra işlemci olarak da Snapdragon 865 veya 768G gibi bir işlemciye geçiş yapılabileceği düşünülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER