Teknoloji

Realme 12 Pro+’ın yeni renk seçeneği ve kamera özellikleri ortaya çıktı

realme 12 pro+

Realme 12 Pro serisini 29 Ocak’ta resmen gözler önüne çıkaracak. Tanıtım için geri sayım sürerken, şirket seri için hazırladığı web sayfasını güncelledi. Burada Realme 12 Pro+ modelinin yeni renk seçeneklerinden birini görmek mümkün oluyor.

Akıllı telefonun renk seçeneklerinden birisi krem olacak. Burada kamera adasının çevresinde altın rengi dokunuşlar göze çarparken, “güneş patlaması” cilalı kadran da tasarımı tamamlayan bir diğer unsur oluyor.

Realme aynı zamanda bu hafta içinde tanıtılan Samsung Galaxy S24 ile karşılaştırmalar yaparak 12 Pro+’ın kamera özellikleri konusunda bilgi verdi. Realme’nin X hesabından yapılan paylaşıma göre, akıllı telefon 100x değil 120x yakınlaştırma desteğiyle gelecek. 64 megapiksel telefoto sensörün 1/2″ boyutunun da Galaxy S24 Ultra’dakine kıyasla yüzde 27.62 oranında daha büyük olduğuna dikkat çekiliyor.

12 Pro+’ın ana kamerasında ise daha büyük bir sensör olacak. Akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü 1/1.56 inç büyüklüğündeki Sony IMX890 sensör üstlenecek. Optik görüntü sabitleme özelliğine sahip bu sensör daha önce OnePlus 11, Realme GT3 ve Asus ROG Phone 8 Pro gibi telefonlarda kullanılmıştı.

Realme 12 Pro+ ve 12 Pro ilginç cihazlar olacak gibi görünüyor

IMX890’ın büyük ihtimalle 12 Pro+’ta kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. 12 Pro’da ise geçtiğimiz yıl Realme 11 Pro+’ta tercih edilen 200 megapiksel sensörün ana kamera olacağı söyleniyor.

Realme 12 Pro+ ve 12 Pro ilginç cihazlar olacak gibi görünüyor. Bu telefonların kaderinin belirlenmesinde fiyat etkili olacağa benziyor. Fiyatı duymak için 10 gün daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER