EğlenceTeknoloji

PUBG son güncellemeyle yeni oyun moduna kavuşuyor

pubg

PUBG için yayınlanan son güncelleme, oyunculara çeşitli yenilikler getiriyor. Bu yenilikler arasında yeni oyun modu öne çıkarken, yeni bir silah ve Survivor Pass de oyuncuları bekliyor.

Yapılan açıklamada güncellemenin PC’ler için dağıtıma çıktığı ve 16 Eylül’de de konsollara geleceği belirtildi. Yeni güncelleme paketiyle P90 isimli makineli tüfek tüm haritalarda oyuncularla buluşacak. Blue Zone (Mavi Bölge) adını taşıyan yeni el bombası ise patladıktan sonra etki alanındaki herkese saniyede 10 puan zarar verecek.

Güncellemeyle PUBG’ye Hyundai markalı yeni bir kamyonet de ekleniyor. Ancak bu kamyonet sadece Taego isimli haritada oyuncuların karşısına çıkacak. Oyuncular bu araca dört kişi binebilecek ve aracı ekipman taşımak için de kullanabilecek.

PUB’Gye güncellemenin getirdiği en önemli yenilik ise Casual Mode (Rahat Mod) adını taşıyan yeni oyun modu. Bu modda oyuncular standart oyun modunun dışında da ısınma fırsatı bulunuyor. Maksimum 12 kişiyle yapılan bu antrenmanlarda XP ve BP kazanmak da mümkün oluyor.

PUBG oyuncuları Rahat Mod deneyimini Erangel haritasında yaşayabilecek. Bu modda solo veya takımla birlikte günde en fazla üç maç yapılabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER