Teknoloji

Polaroid’den bütçe dostu L serisi Android tabletler

polaroid-l-serisi-tablet-120115

Polaroid’in CES 2015 seçenekleri arasında iZone yardımcı kameranın yanı sıra farklı cihazlar da bulunuyor. Polaroid L serisi Android tabletler de bunların içinde yer alıyor.

7 inç ve 10 inç ekran boyutlarına sahip seçenekler barındıran Polaroid L serisi tabletlerde orta segment seviyesinde teknik özellikler dikkat çekiyor. Dört çekirdekli işlemci ve Wi-Fi bağlantı desteği başlıca özellikler arasında bulunuyor. Cebini düşünen, harcamalarına dikkat eden kullanıcıları hedefleyen bu tabletler önümüzdeki ilkbaharda satışa sunulacak.

Polaroid L7 tablette 7 inç ekran bulunurken L10 tablette de 10.1 inç ekran yer alıyor. Her iki model de Wi-Fi bağlantı desteği sunarken Android 5.0 Lollipop yüklü olarak piyasaya çıkacak. Kullanıcılar Google Play Store’dan diledikleri uygulama veya oyunları tabletlere yükleyebilecekler.

Dört çekirdekli işlemciler, Bluetooth, uzun süreli çalışma imkanı sağlayan bataryalar ve ön tarafa konumlandırılmış hoparlörler de diğer özellikler arasında yer alıyor. Polaroid L serisi tabletlerin hem ön hem de arkalarında kameralar bulunuyor.

Polaroid L7’nin yurt dışı satış fiyatı 99 dolar olacak. Daha büyük olan L10’un da fiyatı 149 dolar olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER