Eğlence

Pokemon Sword ve Pokemon Shield yeni Pokemon’lar ile birlikte gelecek

Pokemon Company ve Nintendo, Nintendo’nun en yeni oyun konsolu Switch için hazırladıkları en yeni iki oyunu duyurdu. Söz konusu oyunlar Pokemon Sword ve Pokemon Shield isimlerini taşıyor. Her iki oyun da 2019’un sonlarında yayınlanacak ve uzun süredir beklenen sekizinci nesil Pokemon’ları getirecek.

Mevcut yedinci nesil Pokemon’lar, 2016’da Nintendo 3DS için yayınlanan Pokemon Sun ve Pokemon Moon’da oyuncularla buluşmuştu. Oyuncular yeni oyunlarda Pokemon dünyasındaki Galar bölgesini üç boyutlu olarak keşfedecek. Yeni oyunlar, görsel kalite açısından Nintendo Switch’te oyuncularla buluşan ilk Pokemon oyunları olan “Pokemon: Let’s Go, Pikachu” ve “Pokemon, Let’s GO, Eevee”ye kıyasla daha yukarda gibi görünüyor.

Nintendo Switch için hazırlanan yeni oyunlar, vahşi ortamlarda Pokemon’larla karşılaşıldığında yaşanan deneyimi de geri getiriyor. Buna ek olarak, geçmiş nesillere ait Pokemon’lar da Pokemon Sword ve Pokemon Shield’de oyuncuların karşısına çıkacak.

Pokemon Sword ve Pokemon Shield’in kesin çıkış tarihi konusunda bilgi verilmiş değil. Ancak o tarih gelene kadar iki oyun hakkında da daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER