EğlenceTeknoloji

Pokemon Go yeni modu ile oyuncular arasındaki mesafeyi kısaltacak

pokemon go covid-19
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Niantic Labs, 2020’nin başlarında Pokemon Go oyuncularının birbirlerine karşı çevrimiçi ortamda mücadele edebilmeleri için yeni bir seçenek sunacak. Go Battle League adını taşıyan bu yeni seçenekte oyuncular eşleştirme sistemi aracılığıyla dünyanın farklı bölgelerindeki oyuncularla karşılaşacak. Bu müsabakalardan aldıkları sonuçlar oyuncuların küresel sıralamadaki yerini belirleyecek.

Pokemon Go’da oyuncuların yeteneklerini diğer oyunculara karşı sınaması daha önce de mümkündü. Ancak bu imkanı sağlayan Trainer Battles özelliğinin kapsamı, Go Battle League’e kıyasla oldukça dar. Başka bir oyuncuyla “Ultra” veya “En İyi” seviyesine ulaşmayanlar, sadece kendi yakınlarındaki oyunculara karşı mücadele edebiliyor. Bu seviyeye çıkmanın da en az 30 gün olduğunu belirtmek gerekiyor.

Pokemon Go oyuncuları yeni lige nasıl katılacak?

Daha küresel bir odağı bulunan Go Battle League ile oyuncuların konumlarından bağımsız olarak diğer oyuncularla mücadele etmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Niantic şu an için Go Battle League’in nasıl işleyeceğine dair detayları paylaşmış değil. Oyuncuların bu lige nasıl katılacağı konusunda da şimdilik pek fazla şey bilinmiyor. Ancak şirket yakında yayınlayacağı yeni Dev Insights videosuyla konuyla ilgili daha fazla bilgi paylaşma sözünü verdi.

İLGİLİ HABERLER