Eğlence

Pokemon Go Android Wear uygulaması da yolda

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

pokemon go android wearApple, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği etkinlikte Pokemon Go Apple Watch uygulamasının yakında yayınlanacağını açıklamıştı. Yaz mevsiminin en popüler oyununun akıllı saatlerle buluşması sadece Apple Watch ile sınırlı kalmayacak. Pokemon Go Android Wear uygulaması da oyun severlerle buluşacak.

Pokemon Go Android uygulamasının en güncel sürümünün kodunu inceleyen Pokemon Go Hub sitesi, Android Wear uygulamasının varlığına işaret eden çok sayıda ipucunu gün yüzüne çıkardı.

Android uygulamasının içinde “pokemongoplus” isimli yeni bir projeyle karşılaşan web sitesi, bu projeyi oyunun Android Wear uygulamasının hazırlanmakta olduğuna dair bir delil olarak değerlendiriyor. Kodun tamamlanmış ve yayınlanmaya hazır olarak etiketlenmesi ise Android Wear saat sahiplerinin fazla beklemeyeceğini gösteriyor.

Android Wear akıllı saatini iPhone ile kullananlar da Pokemon Go Android Wear uygulamasından faydalanabilecek.

Pokemon Go Android Wear uygulaması arka planda çalışacak

Arka planda çalışacak olan uygulama ile kullanıcılar Pokemon takip edebilecek ve yakalayabilecek. Poke topları bittiğinde veya oyuncuların çantaları iksir, vb. şeylerle dolduğunda da oyunculara bildirim gönderilecek.

Uygulamanın yayın tarihi konusunda henüz somut bir bilgi bulunmuyor. Ancak kaynak kodunda açığa çıkan bilgiler, bu tarihin çok da uzakta olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER